22 september: varen in een sloep met als afsluiting een BBQ

20 september 2012

Helaas hebben we vorig jaar door slechte weersomstandigheden geen barbecue kunnen organiseren. Voor dit jaar is er tijdens onze Nieuwjaars borrel het idee opgekomen om iets te organiseren met varen in een sloep nabij Wanneperveen met als afsluiting een BBQ. Dit willen we op zaterdag 22 September laten plaatsvinden.

 

Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom bij Paviljoen aan ‘t Wiede Veneweg 247 7946 LV Wanneperveen. Vanuit daar vertrekken we dan met de benodigde grote sloepen richting Blokzijl en Zwartsluis en weer terug naar Wanneperveen. Plaspauze is geen probleem. Bij terugkomst staat er een overheerlijke barbecue voor ons klaar.

 

Per volwassene een bijdrage van €19,50 kinderen eten Gratis mee. Deze bijdrage is voor de barbecue inclusief  4 consumpties en sloepvaart. De consumptiebonnen kunnen zowel op de boot als in het Paviljoen worden ingewisseld. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Met onderstaande antwoordstrook kunt u zich aanmelden voor deze gezelligheid . Deze strook kunt u tot maandag 10 september inleveren bij Electoworld Hagedoorn aan de Keizersgracht 27 of in de brievenbus deponeren bij Keizersgracht 18.

of mailto:a.vollendam@gmail.com

Geef in uw mail even aan:
naam                 :
Adres                :
Aantal pers    :

 

U kunt betalen via onze inleveradressen of op rekening “De Gracht”  820495786

Wanneer u het geld overmaakt graag even naam of adres vermelden.

Graag tot ziens op 22 september.

Recente berichten

Hieronder staan de drie meest recente berichten.

Bordjes aan gracht Toen en Nu

Er wordt hard gewerkt door Gert-Jan Mink aan de bordjes aan de gracht met de foto's Toen en Nu.(met medewerking van Deandro en Dion) In de zomerperiode willen we de bordjes aan de gracht voorzien van foto's van toen en nu. Nog niet alle foto's zijn geplaatst, wordt...

Lees meer

Nieuwe buren Keizersgracht 42

De Gemeente Meppel heeft na een positief advies van Stichting Schemegra een vergunning verleend voor een ligplaats t.h.v. Keizersgracht 42, aan de dektjalk op de foto genaamd Eben Haezer. Dit scheepstype heeft vroeger de Meppeler wateren veelvuldig bevaren. Op de foto...

Lees meer